Майката на хвърленото дете от мост поиска най-тежкото наказание за

...
Майката на хвърленото дете от мост поиска най-тежкото наказание за
Коментари Харесай

Mайката на детето, хвърлено от мост: Чувствам се виновна, че не го взех, той го уби

Майката на хвърленото дете от мост изиска най-тежкото наказване за приятеля си - пожизнен затвор без право на подмяна. Пред Поля Христова съобщи, че упреква себе си, че не е подала сигнал за домашно принуждение и систематичен тормоз.
 
„ Просто, детето ми го няма, той го умъртви, хвърли го от моста, това е реалност. Просто избягах от него, тъй като не устоях. Мислех си  да го върша, само че той ме заплаши, че в случай че ни откри ще убие мен и детето. Чувствам се отговорна, че не взех най-ценното си нещо – детето. Той е цялостен злощастник. Убиец. Изрод. За мен е палач. Не желая да го виждам. Да гние там. Да почине там . Той не стопира да ме малтретира. Постоянно. Удря ме. Постоянно ме тормози полово. По време на секс ме бие и удря с пестник по главата. Удря ме по гърба. Това е смут. Ад. Осем години – пъкъл. Идва уикенд – пъкъл ”, сподели майката на убитото дете.
 
„ Той споделя, че откогато на 20 юни неговата брачна половинка е изчезнала, той изпитвал усложнения при развъждането като единствен родител на 5-годишното дете. И тъй като не е намерил различен излаз, това е методът, по който е решил казуса със усложненията си ”, съобщи Ирина Желева, административен шеф на Окръжна прокуратура – Габрово.
 
Окръжният съд остави в ареста бащата на детет о. Той е отказал да апелира присъдата си. 31-годишният мъж влезе в правосъдната зала безмълвно, като криеше лицето си. Той не оспори настояването на прокуратурата за най-тежката мярка - непрекъснат арест. Направи и признание, че е умъртвил а 4-годишния си наследник.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР