Майката на Есмер е същинска сексбомба! Ето от кого таньорката

...
Майката на Есмер е същинска сексбомба! Ето от кого таньорката
Коментари Харесай

Майката на Есмер по-секси от щерка си

Майката на Есмер е същинска сексбомба! Ето от кого таньорката е наследила хубостта си, преди да се подложи на безбройните пластични интервенции, написа в. "България през днешния ден ".

Марина Омерова, както се споделя майката, поставя в дребния си джоб другите интернет кукли с естествен сексапил и екзотични татарски черти. Марина се дефинира като пътешественица, само че като специалност практикува занаята на експерт по ландшафт дизайн. Това е по-изисканият метод да се каже, че се занимава с първокласно озеленяване и създаване на красиви дворни площи. Задачата на ландшафтния дизайнер е нелека - да сътвори такова място, където градската среда изтънчено да прелива в красиви естествени пейзажи. Място, което да бъде приятност за очите и храна за мозъка. Място, което по никакъв начин няма да ви излезе на ниска цена. Само тузарите могат да си го разрешат.

Свежата русокоска Марина впечатлява с искрящо бяла, бисерна усмивка, постоянно усмихнати очи и гладка кожа.

Класната дама е почитателка на червилата в розовите и алените тоналности, а откоро се фука и с нова причска. Подстригала се е по-късо и по този метод очевидно се подмладява.

"Това по-голямата сестра на Есмер ли е? Не може да й е майка! ", дивят се феновете. За техен шанс Марина не е от срамежливите и обича да театралничи за фотоси.

View this post on Instagram
Новогодний дует в зеркалах неоднократно упомянутого Булгаковым Моссолита ( нынешний ЦДЛ).

A post shared by @ marina_omerova on Jan 2, 2019 at 7:00am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР