Майката на деветгодишно момиче блогърка от Канада с ник Lil

...
Майката на деветгодишно момиче блогърка от Канада с ник Lil
Коментари Харесай

Дете провали кариерата на майка си

Майката на деветгодишно момиче блогърка от Канада с ник Lil Tay Анджела Тян е уволнена от високоплатената си работа поради провокационните постове на щерка ѝ, написа Vice, представен от лента.ру. За профила на Lil Tay в Instagram са абонирани над 1,7 милиона души. Във своите къси видеопослания момичето се подиграва с хората, които са по-бедни от нея. Тя постоянно назовава завистниците " кучки " и разхвърля пари пред камерата. Освен това декларира, че феновете ѝ в никакъв случай няма да могат да си разрешат толкоз скъпи движимости и коли, каквито има тя, написа Actualno.com.

Никога не правете на работа тези 10 неколегиални неща Добрата работа в екип е значим съставен елемент за триумфа на цялата компания, само че и за професионалното развиване на всеки обособен чиновник. Много... Прочети повече В някои от видеата на назад във времето се мярка и майката на момичето, която от към половин година работи като брокер на недвижими парцели във ванкувърската организация Pacific West Realty.

Но скандалната популярност на дъщерята се отрази отрицателно на кариерата ѝ: тя бе уволнена сега, в който управата на компанията видя клипчетата на Lil Tay. " Когато научихме за това предходната седмица, се наложи да я уволним ", съобщи шефът по развиването на бизнеса в Pacific Place Group Джим Лю. Той отбелязва, че държанието на героите от клиповете на Lil Tay е недопустимо за бизнеса с недвижими парцели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР