Майката на децата, която беше задържана за 24 часа, вече

...
Майката на децата, която беше задържана за 24 часа, вече
Коментари Харесай

Кметът на Божурище за пожара във фургон: Не знаехме, че там живеят хора, не сме получавали сигнали

Майката на децата, която беше арестувана за 24 часа, към този момент е освободена.

Нейни родственици споделиха, че на 30 април дамата излиза цигари. Огънят пламва, до момента в който е на открито.

Според локални повода е късо съединяване.

На метри от мястото, където е станал пожарът, се намира Дирекцията за обществено подкрепяне. На питане от bTV дали децата и майка им са били в полезрението на обществените, от Агенцията за обществено подкрепяне към момента не са дали отговор.

„ Точно влязох да си виждам кино лентата и по едно време виждам, черен дим, че излиза. Съседът излезе – удари един крайник във вратата и след това излезе един огън и не успяхме да спасим децата и това е “, описа съседка на фамилията.

Деца на 2 година и 3 година са изгорели при пожар във фургони в Божурище Задържана е 20-годишната им майка

Нейният фургон също е изгорен и сега няма къде а живее. Казва, че преди случая е плащала към 200 лв. наем. Имала е ток и вода.

А от общината, която се намира на към 100-на метра от мястото на случая, настояват, че не са знаели са фургоните и техните жители и ток и вода не са прекарвали.

„ Този вид хора за къс интервал от време за нанасят в избрани фургони вид здания, с което ние действително няма по какъв начин да сме осведомени, тъй като тези хора не са регистрирани на територията на Община Божурище. Когато няма сигнал, с който да уведомят общината за обещано деяние, няма по какъв начин да знаем, че в избран парцел живеят хора “, разяснява кметът на Божурище Георги Димов.

По думите му общината към този момент е почнала лична инспекция на случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР