Майката на детето е неизвестна за широката публика. Това е

...
Майката на детето е неизвестна за широката публика. Това е
Коментари Харесай

Само Не И Това, Изплува Навръх Коледа! Вижте Истината За Жената До Годжи! Детето Дойде, Но

Майката на детето е незнайна за необятната аудитория. Това е 25-годишната другарка на Годжи – Надежда Дончева, с която той живее на фамилни начала от към година. Младата дама сама избрала името - Цвета. Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка. Русокосата хубавица Надежда е същинско богатство, не могат да я нахвалят общите им другари.

Блондинката била родом от Девня. След куп несполучливи връзки, гарнирани с изневери, помъдрелят басист не можел място да си откри от наслада, че приятелката му е сбъднала фантазията му да има дъщеря. Надежда си имала личен бизнес с пречистено краве масло, по-известно в здравословната кухня като ГХИ. То съставлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои само от мазнини, най-вече наситени. Двамата се срещнали точно около бизнеса на Надежда с хитовия здравословен артикул.

Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тематика здравословно хранене и природосъобразен метод на живот. Запознали се на кулинарен фестивал преди година и половина и незабавно се харесали. Започнали да излизат и скоро осъзнали, че са сродни души. От към година двамата живеят дружно. Появата на бебето е била планувана – Годжи желал дете от новата си обич, а тя също желала да подари живот,.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР