Майката на Деси Банова – Лиляна, е разперила криле като

...
Майката на Деси Банова – Лиляна, е разперила криле като
Коментари Харесай

Майката на Деси Банова й дава съвети за връзката й с Плевнелиев!

Майката на Деси Банова – Лиляна, е разперила криле като орлица над връзката на дъщеря си с експрезидента Росен Плевнелиев, научи HotArena.

Възрастната дама е повече от удовлетворена, че най-сетне щерка й се е уредила с влиятелна партия и има всички възгледи да живее спокоен и разточителен живот. За да не направи синоптичката неправилна крачка, Лили непрекъснато й давала упътвания и й припомняла старите правила какво не трябва да казваш на мъж, с цел да не го отблъснеш. 

Като първо предписание , родителката забранила на Деси да подлага на критика пред Росен някогашната му брачна половинка Юлияна , тъй като въпреки и да е част от предишното му, Плевнелиев не разрешава остри думи по неин адрес. Лиляна постоянно канела бъдещия шурей на кафе и чай и не пропущала да му прави похвали и да похвали щерка си пред него, споделя „ Таблоид “.

Засега, разпоредбите на мама Лили жънат триумф. Въпреки че постоянно ставала досадна и дразнела наследничката си с непрекъснатото си вмешателство във връзката й , Банова въпреки всичко се вслушвала в приказките й, защото най-често излизала права.

Амбициозната Лиляна постоянно палела и свещи в църквата за щастието на новата двойка . Преди седмица, мама Лили се появи в „ На кафе ” точно на Великден при Гала и описа за любопитни случки от общия им живот. Откакто има изгледи да стане тъща на президент, въпреки и някогашен, майката на Деси е трансформирала имиджа си. Вече поддържа идеална фризура и очила със скъпи рамки. Лиляна не излиза от къщи без грим, с цел да наподобява добре и да не излага дъщеря си. В по този начин поддържан тип, тя се появи и в тв ефира. 

Лили описа любопитна преживелица със необичайно съвпадане, което и майка и щерка и до през днешния ден поясняват като знамение. „ Случи се по този начин, че трябваше да ме оперират, само че аз не желаех да ги тормозя у дома. Казах им, че ходя на командировка. Мина една седмица. Изписаха ме, наред бе всичко. Когато ме качваха в колата, започнаха да ме приготвят, че Деси нещо има шевче на главата. Притесних се. Видях я, че играе, че е радостна, че всичко е обикновено. Но след два дни чух майка ми да споделя, че я е бутнала кола. Тогава към този момент се изплаших. Оказа се, че Деси дружно с приятелки са пресичали погрешно, тичайки за автобуса, и таксиметров водач я е бутнал “, разкри Лили. 

Тя не може да си изясни по какъв начин в един и същи ден и двете претърпяват случай, изписват ги в еднакъв ден и час. Когато преброила шевовете на своята интервенция и тази на щерка си, видяла, че са идентични на брой. Оттогава и двете имат вяра, че им се е явил ангел . Банова вярвала, че и връзката й с Плевнелиев е орисана от горната страна и вярвала, че ориста й е изпратила най-сетне мъжа, с който ще бъде щастлива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР