Майката на британската тенис звезда Анди Мъри - Джуди, вярва,

...
Майката на британската тенис звезда Анди Мъри - Джуди, вярва,
Коментари Харесай

Майката на Мъри: Сигурна съм, че Анди отново ще играе на Уимбълдън

Майката на английската тенис звезда Анди Мъри - Джуди, има вяра, че синът й ще играе най-малко още един път на " Уимбълдън " преди да приключи кариерата си. Шотландецът ще навърши 33 години през май, само че ще би трябвало да изчака до 2020, с цел да стъпи още веднъж на " свещената трева " в " Ол Инглънд Клъб ", защото шампионатът от " Големия шлем " в Лондон бе анулиран поради пандемията от ковид.


" Сигурна съм, че Анди още веднъж ще играе на " Уимбълдън ", показа Джуди Мъри, представена от Tennis World. Майката на двукратния олимпийски първенец и повторен победител на " Уимбълдън " даде за образец дълголетието на Роджър Федерер и Серина Уилямс, които са родени през 1981 година, само че не престават да играят на най-високо равнище. " Стига да е здрав и във форма, няма аргументи той да не играе отново на " Уимбълдън ", сподели Джуди Мъри за Анди. Майката на някогашния №1 в света и притежател на три трофеи от " Големия шлем " показа още, че се надява един ден Анди и брат му Джейми, който е експерт на двойки, да играят дружно на The Championships.


Анди Мъри в последните години е малтретиран от проблеми с бедрото. В началото на 2019 той претърпя интервенция, след което се завърна в тура и даже завоюва купата на шампионата в Антверп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР