Майката на бизнесмена Николай Банев – Мария, също се сдоби

...
Майката на бизнесмена Николай Банев – Мария, също се сдоби
Коментари Харесай

Майката на Николай Банев - на свобода срещу гаранция от 10 000 лева

Майката на предприемача Николай Банев – Мария, също се снабди в обвиняване.
77-годишната жена ще дава отговор за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари, съобщи bTV.
Мария Банева остава на независимост против 10 хиляди лв. гаранция.
Синът ѝ и брачната половинка Евгения бяха екстрадирани от Франция предходната седмица. Те са с редица обвинявания, в това число за данъчни измами и пране на пари.
По-рано през днешния ден Мария Николова, показана като правист и вътрешен човек за бизнеса на Баневи, разкри, че Николай Банев е предпочел да си купи кола, вместо да даде заплати на чиновниците си.
По думите на Николова " Полимери " е бил извънреден обект – с одобрени пазари, работещи механизми. Ако работеше обикновено, щеше да има облага за милиони, сподели тя. И добави – още 2009 година ми стана ясно, че Баневи нямат желание да създават предприятието.
С тогавашния основен счетоводител събрахме 1,5 млн. лв. от несъбрани задължения към " Полимери ". Предложих на госпожа Банева да се платят първо заплатите на служащите, които не бяха взимали такива от шест месеца – единствено задатъци от по 50 лв.. Първоначално тя сподели " да ", само че след това се обади Николай Банев и разгласи, че желае парите по негова сметка, с цел да си купи кола, твърди Николова. Дойде Икономическа полиция, само че нищо не се случваше, добави тя.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР