Майката на бившия полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал

...
Майката на бившия полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал
Коментари Харесай

Майката на Скрипал иска да обявят сина ѝ и дъщеря му за безследно изчезнали

Майката на някогашния полковник от съветското военно разузнаване Сергей Скрипал - Елена Скрипал, се е обърнала към полицията с молба синът ѝ и неговата щерка Юлия Скрипал да бъдат оповестени за безследно изчезнали, оповестява ТАСС.

Новината заяви за съветската организация племенницата на Сергей Скрипал - Виктория. По пощата бе отправено заявление от името на Елена Яковлевна (майката на Скрипал) с молба Сергей Викторович и Юлия да бъдат оповестени за безследно изчезнали. Молбата е подадена по местопребиваване на Юлия (Москва), описа Виктория.

Както бе обявено по-рано, последният телефонен диалог на Юлия и Виктория се е състоял на 24 юли предходната година. Тогава Юлия позвънила на Виктория и ѝ разказала по какъв начин е здравето на татко й. Тя не споделила по кое време е допустимо да се върне в Русия.

Виктория Скрипал живее в Ярослав с майката на Сергей Скрипал. Двете дами са се готвели да подадат документи за виза за Англия, само че 90-годишната Елена се отказала поради здравословното си положение. Властите на Англия пък неведнъж са отказвали виза на Виктория.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР