Майката на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, който бе

...
Майката на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, който бе
Коментари Харесай

Майката на Скрипал поиска да го признаят за безследно изчезнал

Майката на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал, който бе токсичен в Солсбъри, изиска да признаят сина й за безследно липсващ , заяви пред РИА Новости неговата племенница Виктория Скрипал, съобщи " Фокус ".
Тя споделя, че заявката е подадено в московската полиция, по мястото на регистрацията на дъщерята на някогашния полковник Юлия, която бе отровена дружно с татко си. По думите на Виктория, в случай че Скрипал бъде приет за липсващ безследно, неговата майка ще наследи жилището, колата и кучето му.
" Трябва някак си да спасим имуществото.Надяваме се, че в хода на следствието ще стане ясно и тяхното местоположение ", съобщи тя.
Както напомня съветската организация, Виктория Скрипал неведнъж заявяваше, че не се съмнява в гибелта на Сергей, тъй като другояче той сигурно би се свързал с старата си майка.
Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха открити в британския град Солсбъри със признаци на отравяне на 4 март. Англия разгласи, че те са отровени с " Новичок ", създаден в Русия. Москва отхвърля всякаква връзка със случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР