Майката на басиста на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи не иска

...
Майката на басиста на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи не иска
Коментари Харесай

Майката на Годжи скръцна със зъби! Не иска новата снаха

Майката на басиста на „ Ку-ку бенд “ Георги Милчев-Годжи не желае и да чуе за новата си снаха, написа „ Галерия “. 70-годишната Цветана признава само първата брачна половинка на музиканта – Даниела, и не желае да вижда новата половинка на сина си – Надежда. Бившата зам.-кметица на Криводол даже не се трогвала от обстоятелството, че Надя и Годжи са кръстили новородената си дъщеричка на нея – Цвета.


Припомняме, че в края на предходната година басистът на „ Ку-ку бенд “ изненадващо се снабди с трета рожба от мистериозната си другарка Надежда Дончева. 25-годишната хубавица, която има онлайн магазин за био артикули, подари Годжи с момиченце през декември. Оттогава майката на музиканта е виждала дребната си внучка единствено още един път, настояват съседи на Цветана от Криводол.


Възрастната жена постоянно е уважавала мощно първата брачна половинка на сина си – Даниела. Дани подари Годжи с двама сина – Волен и Цветомил, които към този момент са огромни момчета, и също не утвърждават новата половинка на татко си. Въпреки това, синовете му одобряват избора на Милчев и се стараят да гледат по-философски на нещата. Баба им обаче не вижда нищо положително в новата връзка на татко им и отхвърля да одобри Надежда.
Цветана даже подозирала, че младата флиртаджийка е омагьосала 48-годишния й наследник поради парите му. Даниела, от своя страна, в никакъв случай не е имала финансови искания към Годжи, даже и след развода. „ Цветана доста мъчно одобри новината, че синът й развежда. С Дани постоянно са си били приятелки, даже още я назовава „ майко “, описват близки до майката на китариста. Подобно послание от сегашната й снаха Надя обаче не се чува.
Нещо повече. Причината Цветана да не вижда новороденото си внуче била в Надежда, която не желала непозната помощ. „ Онова младото (Надежда – б.а.) несъмнено си мисли, че Цветана, като е на 70 години, не може да гледа бебе. А и тримата й внуци при нея са отраснали “, описват осведомени.


Майката на Годжи е отгледала двамата му синове и в този момент постоянно се грижи за третото си внуче – дребната Милица, която е дете на по-малкия й наследник Иво. И тримата са на профилната й фотография в обществения й профил. Там не участва най-малката й внучка Цвета. Няма я и новата снаха Надежда, само че пък Даниела е на челна позиция в листата с приятелите й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР