Майката на Анди Мъри – Джуди, разкри, че британският тенисист

...
Майката на Анди Мъри – Джуди, разкри, че британският тенисист
Коментари Харесай

Анди Мъри се надява да започне тренировки през лятото

Майката на Анди Мъри – Джуди, разкри, че английският тенисист се надява да може да стартира тренировки на корт преди края на лятото, откакто при започване на годината се подложи на интервенция за промяна на тазобедрена става.

Миналия месец трикратният победител в шампионати от Големия шлем показа, че към този момент не изпитва болката в бедрото, която го измъчваше последните няколко години, само че възстановителният развой след интервенцията е дълъг. След отпадането си в първия кръг на Аустрелиън Оупън Мъри призна, че това може би е последният мач в кариерата му, само че той към този момент е оптимист, че ще успее да направи завръщане.

“Все още е рано, ще би трябвало да изчакаме и да забележим. Той е внимателно оптимистичен, че ще може да стартира тренировки на корт по някое време през лятото. За момента той не би трябвало да прави тежки натоварвания, което значи, че не може да тича в идващите три месеца, само че към този момент удря топка против стена от статична позиция ”, изясни Джуди Мъри преди английската преса.

Мъри се надява да последва образеца на играча на двойки Боб Брайън, който се завърна на корта пет месеца и половина, откакто се подложи на същата процедура. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР