Майката на актьора и продуцент Ники Илиев – д-р Мирослава

...
Майката на актьора и продуцент Ники Илиев – д-р Мирослава
Коментари Харесай

Майката на Ники Илиев: Саня ще съсипе сина ми

Майката на артиста и продуцент Ники Илиев – доктор Мирослава Кадурина, била мощно обезпокоена за здравословното и психическо положение на сина си. Дерматоложката упреквала брачната половинка му Саня Борисова и плачела пред приятелки, че актрисата ще довърши момчето ѝ, написа Галерия.

„ Той доста я обича и в никакъв случай няма да я превъзмогне, до момента в който се върти към него. Щом не желае да са дружно, най-добре да се махне от живота му. Станал е кожа и кости поради нейните драми “, оплаквала се Кадурина.

Ники в реалност много е измършавял след раздялата със Саня. Семейните им проблеми се отразиха фрапантно на външния му тип, до момента в който Борисова даже разцъфна.

Въпреки че към този момент не са дружно, поради общите им професионални задължения, се постанова да се виждат непрекъснато. Тези дни двамата бяха в Рим, където дружно с останалата част от екипа показаха Нокаут, или Всичко, което тя написа. Саня още веднъж играе основна роля във кино лентата на Илиев и честите им срещи са неизбежни.

„ На Ники му е доста мъчно да я вижда непрекъснато, а да не са дружно “, разясняват осведомени от киносредите. И допълват, че в случай че не е режисьорският гений на Илиев, Саня щеше да е от дълго време забравена актриса. Той е единственият, който ѝ обезпечава задължения.

Близки до доктор Кадурина даже разкриват по какъв начин помолила снаха си да се отдръпна от киното и да се махне от България.

И въпреки че актрисата отказала, скоро може и да няма огромен избор. Не е загадка, че точно майката на Ники Илиев финансира филмовите му продукции. Ако Кадурина каже, че не желае Саня да взе участие плановете, синът ѝ ще се съобрази. Въпреки че дерматоложката харесвала снаха си, тя няма да се поколебае да я изгони в името на здравето на Ники.

Ники Илиев и Саня Борисова се ожениха през 2012 година Още тогава актрисата разкри, че се е държала извънредно с Ники.

Отношението ѝ очевидно е траяло да бъде отрицателно и отсега нататък. Техни сътрудници описват, че Борисова непрекъснато го унижавала пред другари, правела подиуми и драми. В същото време Саня била безапелационна, че не желае да му роди дете, което бе и в основата на тяхната разлъка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР