Майката на актрисата Луиза Григорова — Ивет вдига нова сватба.

...
Майката на актрисата Луиза Григорова — Ивет вдига нова сватба.
Коментари Харесай

Майката на Луиза Григорова вдига трета сватба

Майката на актрисата Луиза Григорова — Ивет подвига нова женитба. Т я е луда по новия си мъж Атанас Минев и даже към този момент мислят за брак, научи HotArena .

За първи път красивата собственичка на „ Ивет модерно ” го сподели по време на ревю на „ Балканската седмица на модата ”. Според доближени до някогашната манекенка, тя даже към този момент живее с Наско, само че единствено от няколко месеца, написа „ България през днешния ден ”.

Двамата от дълго време се познават, а влюбеният Минев носи на ръце Григорова. Приятелки и колежки на Ивет към този момент разясняват, че е доста евентуално скоро още веднъж да се види младоженка.

„ Скоро ще има женитба. Както обича да споделя шефката — не ми върви със сватбите, само че постоянно мога да опитам отново ”, споделят манекенки от организацията на Григорова.

Ивет се разведе с бащата на щерка си след 10-годишен брак. След това има дълга връзка с волейболиста Евгени, от който ражда втората си щерка — Кристина.

„ Той беше толкоз спокоен и не по този начин прочувствен човек. Това щуро, ненормално, неспящо, диво всекидневие по време на първия ми брак, не желаех да дублирам. И Господ ми прати Евгени ”, споделя Ивет.

Сега обаче обстановката е друга, а хубавицата е влюбена в различен мъж. И наподобява й следва нова страст.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР