Майката на 4 деца споделя историята си в рамките на

...
Майката на 4 деца споделя историята си в рамките на
Коментари Харесай

Майка На 4 Ни Втрещи С Тази Изповед: Напих Се На Купон, Събудих Се Докато Непознат Ме Опъва! Благодарих Му!!!

Майката на 4 деца споделя историята си в границите на флашмоба #MeToo. Тя счита, че тогава е била лишена от правото да реши дали желае този с*кс или не. " Аз не описах на никого за това, което се случи. Събрах си нещата, дори благодарих за радостната нощ и избягах. Чувствах, че поради репутацията на купонджийка, която имах, аз не наподобявам като жертва. Колко неуместно беше това! ", написа Констанс.

Сега тя подчертава върху това какъв брой е значимо единодушието на дамата при сексуален акт. В нейния случай не е станало дума за това, ето за какво тя счита, че с*ксът в онази нощ е бил срещу волята ѝ. " Съгласието е голяма тематика, която не може да бъде изчерпана с един пост в мрежата. Но в този момент към този момент зная, че първото, на което ще науча децата си - това е единодушието и уважението към дамата ", безапелационна е тя. Говорейки за уважението, Констанс си спомня и за една друга срамна история с нейна другарка.

Тя се съгласила да прави с*кс в тройка с две " мъжки момчета ". След това обаче те разтръбили на всички места детайлности и елементи от с*ксуалния опит и повече не я погледнали.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР