Майката на 34-годишния Владимир Санкин, осъден на осем години затвор

...
Майката на 34-годишния Владимир Санкин, осъден на осем години затвор
Коментари Харесай

Майка се гордее, че синът й е убиец, вижте защо

Майката на 34-годишния Владимир Санкин, наказан на осем години затвор за убийството на обвинен в педофилия в Русия, се гордее със сина си и не го осъжда за действието му.

„ Не скърбя, че е избавил децата. Щях да направя същото - и щеше да е вярното нещо. Гордея се със сина си “, сподели рускинята.

Тя назова Санкин общителен човек, който нееднократно е спасявал хората. Например, той защитил момиче от изнасилвачи, оказал помощ при пожар и избавил хора, които били изгубени в гората.

Жената означи, че не е очаквала толкоз тежка присъда. По нейно мнение мъжът е „ наказан неправилно “.

Владимир Санкин беше наказан на 14 януари. Районният съд на Калинински в Уфа го призна за отговорен за ликвидиране и обир (част 1 от член 105 от Наказателния кодекс, част 4 от член 162 от Наказателния кодекс). Съдебните заседатели желаеха от съда да прояви благосклонност към подсъдимия.

Съдът и следствието откриха, че на 30 януари предходната година Санкин е срещнал на улицата двама негови познати младежи, които споделили, че мъж ги е тормозил. Руснакът се качил до жилището, където педофилът се опитвал да примами учениците. Избухнала свада, която бързо прераснала в пердах.

Санкин грубо набил 54-годишния мъж и бил спрян от пристигналите на мястото служители на реда. Пострадалият е умрял в колата за спешна помощ.

Преди това умрелият е осъждан за закононарушения против половата цялост на децата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР