Майката на 22-годишния Тодор Тодоров, който загина при нелепата катастрофа

...
Майката на 22-годишния Тодор Тодоров, който загина при нелепата катастрофа
Коментари Харесай

Майката на загиналия при зверска катастрофа Тодор, с разтърсващо послание!

 Майката на 22-годишния Тодор Тодоров, който почина при нелепата злополука на пътя Бургас-Созопол преди дни, приканва за митинг поради наложената мярка " домакински арест " по отношение на водача на рейса, премазал сина й и 46-годишната Ванча Байлова.

По-рано през днешния ден тя е разгласила малко известие в обществените мрежи, което към този момент се популяризира скорострелно и се споделя всеобщо по всички бургаски групи. 

" До всички другари, сътрудници и познати на моя наследник Тошко, който беше погубен на пътя Бургас-Созопол. Неговият шофьор-убиец е пуснат под домакински арест. Това значи, че е напрактика на независимост и може да избяга в Турция. Моля ви елате да ни подкрепите на 4 март от 7:30 ч. сутринта. Искаме арест за килъра и правдивост за Тошко! ", написа обезверената Мария Тодорова.

Припомняме, че късно вечерта на 28 февруари след лека злополука сред колите на Тодор Тодоров и Ванча Байлова, двете возила бяха паркирани от двете страни на пътното платно. Докато водачите разговаряли за ПТП-то, върху тях връхлита рейс, каран от 33-годишния Камен Филипов. Двамата умират на място.

Вчера Бургаският областен съд реши, че ще остави с мярка " домакински арест " Филипов, който в залата се разкая откровено за случилото се. " Много скърбя за случая. Много неприятно се усещам. Съжалявам! ", съумя да изрече той пред публицистите. Неговият бранител – юрист Веселина Василева, съобщи, че той не е карал с превишена скорост по време на случая, само че не е имал никакво време за реакция, с която да избегне злополуката, защото спрените на пътното платно коли не са били обозначени по никакъв метод. 

" Колите са били паркирани съвсем паралелно по трасето, без обозначителни знаци, без фарове, без спешни светлини, нямало е предупредителен триъгълник. Нямало е никаква индикация за това, че е станал случай. Пътят е бил неосветен и е валял мощен дъжд ", разяснява адв. Василева. Неформалният митинг против мярката за неотклонение на водача е плануван за на следващия ден в 7:30 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР