Майката и агент на полузащитника Адриен Рабио – Вероник, отново

...
Майката и агент на полузащитника Адриен Рабио – Вероник, отново
Коментари Харесай

Майката на Рабио отново звънна на Барселона

Майката и сътрудник на полузащитника Адриен Рабио – Вероник, още веднъж започва контакти с Барселона. Новината раздуха италианските медии, които единствено преди дни доложиха и за недоволството на французина, че не получава никакъв късмет за изява при „ бианконерите”.

На 1 юли тази година 24-годишният футболист мина при „ остарялата госпожа” със свободен трансфер от Пари Сен Жермен, където беше със статут на замразен през втория дял на предишния сезон. Причината бе в изтичащия контракт, който юношата на френския отбор отхвърли да възобнови точно по причина, че не играе задоволително.

Рабио стартира да мърмори и в Ювентус

Факт е, че Рабио дойде с лека контузия, но тя беше преодоляна бърза и не щеш ли той все по този начин не съумява да откри място в проектите на наставника Маурицио Сари. До този миг той има едвам три мача с екипа на Ювентус и това по никакъв начин не му се нрави.

Това е предиздвикало неговата майка Вероник, която мнозина показват като значителен провинен за неудачите на своя наследник, защото предявява голям брой искания към шефове и треньори, още веднъж да се върне на предходния главен вид – Барселона. Каталунците надалеч преди Ювентус стартираха диалози за привличането на Рабио, но не съумяха да отговорят на забележителните му финансови искания.

Контактите сред двете страни още веднъж са възобновени, рапортуваха от „ Калчомеркато”, като на този стадий това е всичко. Разбира се, сезонът е в доста ранен стадий и занапред ще стане ясно по какъв начин би се развил той за полузащитника. Със сигурност в случай че статуквото не се промени, то Юве ще се окаже в обстановка сходна на тази, в която изпадна Пари Сен Жермен.ь
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР