Майкъл ван де Поуп, крипто търговец и анализатор, смята, че

...
Майкъл ван де Поуп, крипто търговец и анализатор, смята, че
Коментари Харесай

Този алткойн потенциално се подготвя за възход спрямо Биткойн

Майкъл ван де Поуп, крипто търговец и анализатор, счита, че блокчейн мрежата Chainlink (LINK) може да преживее напредък по отношение на Биткойн (BTC).

Въпреки че се връща към долната граница на комерсиалния си диапазон, колебаещ се сред $7.27 и $5.50, анализаторът допусна , че LINK може да удостовери възходящата траектория, в случай че откри по-високо дъно по отношение на Биткойн в границите на седмичния интервал.

Според графиката LINK/BTC на анализатора се обръща огромно внимание на това дали LINK може да обоснове тази възходяща наклонност, като поддържа равнище над 0.000216 BTC ($5.57) след покачването си до 0.000236 BTC ($6.08).

Към момента на писане на публикацията LINK се търгува на равнище от $6.26, което отразява 5% растеж през последните 7 дни.

Анализаторът твърди, че пазарът към момента не е взел поради стартирането на протокола за оперативна съгласуемост сред веригите (Cross-Chain Interoperability Protocol – CCIP) от страна на Chainlink през юли.

Той има вяра, че CCIP съставлява забележителен скок напред за мрежата, сходен на прехода на Етериум от консенсусен механизъм, прочут като доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS):

Анализаторът призна, че ценовото деяние на Chainlink срещаше компликации за нескончаем интервал от време:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР