Майкъл почувствал първите симптоми, когато се върнал от Англия в

...
Майкъл почувствал първите симптоми, когато се върнал от Англия в
Коментари Харесай

На крачка от смъртта: Изповедта на 28-г. болен от коронавирус ВИДЕО

Майкъл почувствал първите признаци, когато се върнал от Англия в Ирландия. Всичко почнало с леко главоболие, на което той не придавал значение.

Но скоро той имал усложнение с дишането и температура, която бързо нараствала. След това почнали конвулсиите. Мъжът бил превозен в болничното заведение, където му се наложило да осъзнае, че е на една крачка от гибелта. Той е разказал историята си за Sky News и е обяснил какво е чувствал в този миг.

"Докато лежах в изолирано поделение, в главата ми породиха доста екзистенциални въпроси. Бях толкоз болен и слаб, че не можех да подвигна глава. И си помислих: „ Бях ли добър човек, направил ли съм задоволително в живота си? Все още желая да реализира доста. На 28 години съм. Млад съм, в добра форма и отивам на фитнес. “ Никога не бих си помислил, че ще се усещам толкоз зле. Беше трудно, беше неописуемо ", споделя Майкъл Прендергаст.

Според думите на Майкъл, хората към него към момента не осъзнават степента на заплахата от новия вирус, който той счита за безсърдечен. Хората не престават да посещават публични места, без да мислят за действителната опасност. Ирландецът, както и доста други инфектирани, приканва другите да бъдат извънредно деликатни и да не се считат за неуязвими.

"Това е предизвестие за тези, които към момента вървят на плажове, в паркове, фитнес зали. Ако вие не страдате както аз, то убеждавам ви, че ще страдат вашите родители, баби и дядовци, лели и чичовци. Този вирус е палач ", споделя Майкъл Прендергаст.

Говорейки за положението си, Майкъл разкрива детайлностите за заболяването. Тя го е връхлетявала на талази, отнемайки последните сили. "Вашето тяло реагира на вируса, пробва се да го преодолее, тъй че цялата ви сила се включва в битката и вие се чувствате на прага на гибелта ", отбелязва пациентът.

Превод и редакция: БЛИЦ

“If my life ends now, have I been a good person?”
Please watch this harrowing warning from 28-year-old #COVID19 patient Micheal Prendergast, speaking to @skynews from isolation in Kerry General Hospital#coronavirus pic.twitter.com/m38ichjnQq
— Stephen Murphy (@SMurphyTV) March 23, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР