Майкъл Оуен отпразнува една от най-запомнящите се победи, откакто създаде

...
Майкъл Оуен отпразнува една от най-запомнящите се победи, откакто създаде
Коментари Харесай

Майкъл Оуен реализира „мечта за цял живот“, след като конюшнята се сдоби с известната Купа Честър

Майкъл Оуен отпразнува една от най-запомнящите се победи, откогато сътвори своя лична спортна интервенция, когато конюшнята му завоюва Купата на Честър.

Няма по-важно събитие в календара от тридневната среща през май в Честър, локалната писта до Manor House Stables на някогашния нападател на Ливърпол и Англия в Малпас.

Дворът беше празен първите два дни, само че най-сетне удари в петъчния хендикап от 170 000 паунда с късмет 9-1, който беше подгласник на треньора на Оуен Хюго Палмър 12 месеца по-рано.

„ Това е съвсем фантазия за цялостен живот да спечелиш това съревнование “, сподели Оуен, който чества бурно, откакто Зофи вкара гол в цветовете на Алън Питърсън. „ Той беше втори предходната година.

„ Казах, че считам, че ще спечелим огромното тази седмица. Толкова съм удовлетворен от двора. Преди надпреварата споделих на притежателя: „ Знам, че това е вашият кон, само че всички те са мои коне! “ Този кон постоянно е бил същински любим на двора. Този кон го направи. Не съм дишал толкоз тежко от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР