Майкъл Маси заяви, че правилата във Формула 1 са едни

...
Майкъл Маси заяви, че правилата във Формула 1 са едни
Коментари Харесай

Маси: Правилата са едни и същи за всички пилоти

Майкъл Маси съобщи, че разпоредбите във Формула 1 са едни и същи за всички водачи. Това изказване бе направено по отношение на коментар на Фернандо Алонсо в навечерието на спортния уикенд в Турция. Пилотът на Алпин сподели, че в Гран при се ползват разнообразни правила за разнообразни водачи. Испанецът добави, че е провокирал обстановката в първия тур на пистата в Сочи, с цел да види дали ще има реакция.

„ Аз бях глупак на пистата през по-голямата част от шампионата. Изпреварваха ме от външната страна. Двете надпревари в Австрия помните ли ги, а там нищо не стана (след случилото се на пистата) и в идващото съревнование никой нищо не попита. Станалото в Сочи го планирах единствено, с цел да видя какви въпроси ще има тук, в Истанбул. Да потвърдя, че когато аз правя нещо, държанието е друго и на идващото съревнование има разнообразни последици “, съобщи Алонсо.

Двукратният международен първенец загатна също по този начин, че националността на водачите играе роля при установяване на наказванията.
„ Не се занимавам с сходни обвинявания “, бе коментарът на Майкъл Маси „ Всеки водач има право на мнение, само че разпоредбите са едни и същи за всички. Стюардите са без значение жури, което проверява по настрана всеки случай. Правят го с цялата налична информация и данни и по-късно взимат решение. “

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР