Майкъл Коен ще обвини Доналд Тръмп, че е мошеник и

...
Майкъл Коен ще обвини Доналд Тръмп, че е мошеник и
Коментари Харесай

Майкъл Коен ще нарече Доналд Тръмп расист и мошеник

Майкъл Коен ще упрекна Доналд Тръмп, че е " шарлатанин " и " расист " , който авансово е знаел, че дълготраен консултант е в контакт с " Уикилийкс " по време на предизборната акция през 2016 година

Това излиза наяве от авансово изнесени свидетелски показания, които ще даде Коен пред Комисията по надзор към Камарата на представители на Съединени американски щати, написа " Гардиън ".
 Майкъл Коен се чака да разгласи, че Тръмп е нарушил закона
Майкъл Коен се чака да разгласи, че Тръмп е нарушил закона

Тръмп е направил закононарушения

Изявлението на някогашния юрист на президента включва избухливи изказвания за президентската акция.

Коен ще съобщи, че Тръмп е схванал от съветника си Роджър Стоун, че " Уикилийкс " ще разгласява откраднати имейли от Националния комитет на Демократическата партия и от предизборната акция на Хилари Клинтън.

" През юли 2016 година, дни преди конвента на демократите, аз бях в офиса на господин Тръмп, когато секретарят му разгласи, че Роджър Стоун е на телефона. Тръмп приказва със Стоун по конферентния телефон ", ще каже юристът.

" Господин Стоун съобщи пред Тръмп, че в този момент е провел телефонен диалог с Джулиан Асандж и господин Асандж е споделил пред господин Стоун, че до няколко дни ще имат голямо количество имейли, които ще навредят на акцията на Хилари Клинтън . Господин Тръмп отговори, че резултатът " няма ли да е превъзходен ".
 Майкъл Коен е подготвен да приказва пред Сената
Майкъл Коен е подготвен да приказва пред Сената

Примката към Тръмп се стяга

Коен също ще означи, въпреки и не непосредствено, че е бил и нструктиран да излъже пред Конгреса по отношение на съглашение за строителство на " Тръмп тауър " в Москва по време на акцията през 2016 година

" По време на диалозите, които имахме през акцията, в това време аз интензивно преговарях в Русия за него, той ще ме огледа в очите и ще ми каже, че няма бизнес в Русия и по-късно ще излезе и ще излъже американския народ. По този метод той ми сподели да излъжа ", ще разкрие Коен.

" Господин Тръмп не ми е казвал непосредствено да излъжа пред Конгреса . Това не е метода, по който работи ", ще добави някогашният юрист.

Коен беше разпитан пред Комисията по разузнаване към Сената на Съединени американски щати. Общо през тази седмица той ще се яви пред три комисии. Вчера Коен приказва пред Комисията по разузнаване към Сената на Съединени американски щати при закрити врата.
 Коен желае отсрочване на чуването пред Конгреса поради закани от Тръмп
Коен желае отсрочване на чуването пред Конгреса поради закани от Тръмп

Заплашвали фамилията му…

Адвокатът, който един път съобщи, че ще защищити Тръмп и с тялото си, се обърна против някогашния си шеф.

Коен ще показа доказателства за незаконни действия на американския водач , откогато е президент. Ще употребява документи и персоналния си опит, с цел да поддържа позицията си.

Майкъл Коен ще се яви и пред Комисията по разузнаване към Камарата на представителите в четвъртък. Но публичното мнение ще бъде ориентирано към днешното чуване, което ще е обществено.

Белият дом се опита да дискредитира Коен във вторник преди да стартират чуванията. Говорителят Сара Сандърс разяснява, че той " отива в пандиза за лъжесвидетелстване пред Конгреса и други неистини ".
 Тръмп: Коен лъже
Тръмп: Коен лъже

Лъже, с цел да понижи присъдата си

През декември Майк Коен беше наказан на 36 месеца затвор за лъжесвидетелстване пред Конгреса по отношение на договорка на Тръмп с Русия и противозаконни заплащания. Бившият юрист на президента ще влезе в пандиза за изтърпяване на наказването на 6 май.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР