Майкъл Коен казва какво наистина го „ужаси“ за ареста на Тръмп в Джорджия

...
Майкъл Коен, бивш посредник на Доналд Тръмп, в неделя изрази
Коментари Харесай

Майкъл Коен, бивш посредник на Доналд Тръмп, в неделя изрази отвращението си от това, което той описа като „кралското отношение“, на което бившият президент е получил, когато се предаде на служители на правоприлагащите органи в окръг Фултън, Джорджия, миналата седмица заради опитите му да отмени изборите през 2020 г.

„Бях ужасен, честно казано с вас, докато гледах новините и гледах как Доналд беше доведен в затвора на окръг Фултън“, каза Коен пред Али Велши от MSNBC. „Четиридесет кортежа в Ню Джърси, четирийсет кортежа в Джорджия. Защо? Той не е нищо повече от обвинен обвиняем.“

„Колко пари струва на американските данъкоплатци? Колко пари струваше на хората от Атланта, за да настанят всички полицаи? За какво?" добави Коен. „За този човек да се навие като Цезар, който идва през портите на Рим след победа. Той е обвиняем по 91 точки. Той не бива да получава такова кралско отношение.“

Миналия четвъртък Тръмп беше обвинен в 13 престъпления.

Следващата година той е изправен пред съд за изплащане на пари на Сторми Даниелс. Той също беше арестуван за предполагаемо неправилно боравене с класифицирани материали след напускането на Белия дом и за ролята му в смъртоносния бунт на Капитолия в САЩ на 6 януари 2021 г.

След години като личен адвокат на Тръмп, Коен си сътрудничи с прокурорите в делото Daniels и беше осъден на три години затвор. Сега той е остър критик на бившия си клиент.

Гледайте видеоклипа тук:

Свързани...

Правният говорител на Тръмп подкопава 1 от основните му защити, на живо по Fox News

Джен Псаки арестува „Напълно подвеждаща“ републиканска говорна точка

Sen. Защитата на Линдзи Греъм срещу Тръмп се проваля впечатляващо

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР