Майкъл Коен, бивш адвокат на американския президент Доналд Тръмп, пристигна

...
Майкъл Коен, бивш адвокат на американския президент Доналд Тръмп, пристигна
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Доналд Тръмп вече е в затвора

Майкъл Коен, някогашен юрист на американския президент Доналд Тръмп, дойде през вчерашния ден (6 май) в пандиза в щата Ню Йорк, с цел да стартира да изтърпява тригодишната си присъда за укриване на налози, банкови измами и финансови нарушавания, съобщи БГНЕС.
На Коен беше подредено да се яви във федералния затвор " Отисвил ", ситуиран северозападно от Ню Йорк - не по-късно от 14:00 локално време.
" Все още има какво да се каже и чакам с неспокойствие деня, в който мога да споделя истината, " сподели Коен пред кореспонденти.
Затворът " Отисвил " се състои от две федерални структури - затвор със междинна степен на сигурност и сателитна база за ненасилствени извършители като Коен. Съоръжението има потенциал да одобри 800 пандизчии.
Миналата година Коен беше наказан на три години затвор за неистина на Конгреса, машинация, укриване на налози. Бившият юрист на Тръмп призна, че е лъгал Конгреса по отношение на нарушавания при финансирането на акцията на сегашния президент на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР