Майкъл Кийтън е в начални преговори отново да изиграе ролята

...
Майкъл Кийтън е в начални преговори отново да изиграе ролята
Коментари Харесай

На 68 години, Майкъл Кийтън води преговори отново да е Батман

Майкъл Кийтън е в начални договаряния още веднъж да изиграе ролята на Батман 28 години по-късно, написа „ Индипендънт “.

Според информациите от кино медии Кийтън може да изиграе маскирания воин в идния филм „ Светкавицата “.

Майкъл Кийтън, който към този момент е на 68 години, е добре осведомен с облика на Батман. Той играе основната роля във филмите на Тим Бъртън „ Батман “ (1989 г.) и „ Батман се завръща “ (1992 г.).
Батман на 80 година: Логото на супергероя се появи на здания в 13 града За пръв път той се появява в 27-и брой на поредицата "Детектив комикс " през 1939 година
Историята в идната лента ще наблюдава по какъв начин Светкавицата се връща обратно във времето, с цел да избави майка си.

Ако договарянията с Майкъл Кийтън се увенчаят с триумф, артистът ще изиграе Батман за първи път от 1992 година насам. В последните години той се появи в няколко филми на „ Марвъл “, а лентата „ Бърдмен, или непредвидената добродетел на незнанието “ му донесе аплодисменти от рецензия и кино почитатели.
Първи фрагменти с Робърт Патинсън като Батман (ВИДЕО) Видеоклипът е дълъг под една минута, като на него виждаме и новия костюм на Батман
След като Кийтън напуща франчайза, ролята на Батман е поверявана на няколко артисти – Вал Килмър, Джордж Клуни, Крисчън Бейл, Бен Афлек, а сега текат фотосите на още един филм с Робърт Патинсън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР