Майкъл Карик се очаква да изведе Манчестър Юнайтед за неделния

...
Майкъл Карик се очаква да изведе Манчестър Юнайтед за неделния
Коментари Харесай

Карик извежда Манчестър Юнайтед и срещу Челси

Майкъл Карик се чака да изведе Манчестър Юнайтед за неделния дуел против Челси, като търсенето за краткотраен управител до края на сезона продължава.

Карик бе подложен краткотрайно на позицията, до момента в който от клуба проведат изчерпателен развой по назначението на експерт, който да води тима до края на сезона след уволнението на Оле Гунар Солскяр предишния уикенд, преди да стартира работата и по търсене на непрекъснат управител отпред на „ алените дяволи “.

Клубът възнамерява да назначи непрекъснат ментор в края на сезона и треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е техен първи избор, като Ерик Тен Хаг, който сега води Аякс, също попада измежду разновидностите. Разговорите с разнообразни претенденти не престават да текат, измежду които Ернесто Валверде и Ралф Рагник, като съгласно някои информации някогашният старши треньор на Лион Руди Гарсия също е бил потърсен от управлението на Юнайтед.

Sky Sports научи, че от „ алените дяволи “ не са разговаряли с никого преди напускането на Солскяр. От клуба не изключват опцията да назначат и непрекъснат управител до края на сезона, даже преди този момент да разгласят името на нов ментор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР