Майкъл Карик бе назначен за новия мениджър на закъсалия тим

...
Майкъл Карик бе назначен за новия мениджър на закъсалия тим
Коментари Харесай

Майкъл Карик е новият мениджър на Мидълзбро

Майкъл Карик бе назначен за новия управител на закъсалия отбор от Чемпиъншип Мидълзбро, оповестиха от пресслужбата на клуба.

41-годишният някогашен полузащитник и асистент треньор на Манчестър Юнайтед заменя на поста Крис Уайлдър, който бе уволнен по-рано този месец. Към него на „ Ривърсайд “ ще се причисли някогашният ментор на Боро Джонатан Уудгейт, който се завръща в североизточния клуб в ролята на треньор в мъжкия тим.

The club is delighted to announce the appointment of Michael Carrick as Head Coach

Welcome to, Michael! ️
— Middlesbrough FC (@Boro)

„ Клубът е задоволен да разгласи назначението на Майкъл Карик за нов старши треньор. Майкъл носи голям опит в клуба, откакто прекара 12 години като състезател в Манчестър Юнайтед, преди да бъде асистент и краткотраен управител на клуба от „ Олд Трафорд “, се споделя в клубно изказване.

Назначението на Карик го връща в клуба, в който той започва професионалната си кариера като футболист.

„ Мидълзбро беше първият професионален клуб, за който играх като деветгодишно момче, тъй че възприятието да се завърна тук като треньор в доста особено. Израствайки тук в североизточна Англия, съм изцяло осведомен с това какво значи футболът за хората. За мен е същинска привилегия да бъда в тази позиция и да чувствам цялата пристрастеност и възторг, които имате за играта и за Боро “, сподели Карик, който игра за лондонските Уест Хем и Тотнъм, преди да завоюва пет трофеи на Висшата лига, както и Шампионска лига и Лига Европа с екипа на Юнайтед. В добавка, той работи като треньор при „ алените дяволи “ под управлението на Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяр.

Мидълзбро е на нежеланата 21-а позиция в таблицата на Чемпиъншип, на единствено една точка над зоната на изпадащите, след нулевото тъждество вкъщи против намиращия се на дъното Хъдърсфийлд в неделя.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР