Майкъл Джексън почина преди 11 години, но всяка година излиза

...
Майкъл Джексън почина преди 11 години, но всяка година излиза
Коментари Харесай

Влюбен ли е бил Майкъл Джейсън в Хали Бери

Майкъл Джексън умря преди 11 години, само че всяка година излиза нова информация за него, обвързвана с живота му приживе. Винаги ще се откри някой, който да си спомни някоя любопитна вест за Краля на попа.

Този път вестите идват от продуцентът Кенет Едмъндс, прочут като Babayface. По време на лайв в Instagram Кенет Едмъндс беседва с Тед Райли и си спомня за една доста забавна история, обвързвана с Майкъл Джексън. А точно, че в избран интервал от живота си Кралят на попа си падал по актрисата Хали Бери.

" Веднъж Майкъл ми позвъни и ме попита: " Ти знаеш ли коя е Хали Бери? " Отговорих му, че знам и той помоли да му направя услуга, като му намеря номера ѝ, тъй като той желал да ѝ се обади, с цел да я предложения на среща. Наложи се да се свържа с сътрудника си, който да се свърже с нейния сътрудник, тъй като аз нямах телефона на Хали Бери ", признава продуцентът.

View this post on Instagram
A post shared by Kenny Edmonds (@babyface) on Feb 13, 2020 at 10:02am PST

Кенет Едмъндс даже споделя, че в последна сметка се свързал с актрисата, само че сега не си спомня какво му е дала отговор тя тъкмо. До този миг Хали Бери не е коментирала по никакъв метод непредвиденото самопризнание на продуцента.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР