Майкъл Дъглас няма да получи и стотинка от завещанието на

...
Майкъл Дъглас няма да получи и стотинка от завещанието на
Коментари Харесай

Защо Майкъл Дъглас не получи нищо от наследството на баща си

Майкъл Дъглас няма да получи и стотинка от наследството на татко си. Кърк Дъглас умря на 5 февруари на 103-годишна възраст, а тези дни станаха ясни детайлности от наследството му. Актьорът, прочул се с ролята си в " Спартак ", оставя 50 милиона $ от общото си положение от 61 милиона, на фондацията си.
 Снимка 465355

Douglas Foundation е учредена през 1964 година От Кърк Дъглас и брачната половинка му Ан, като задачата й е да " оказва помощ на тези, които не могат да си оказват помощ сами. Актьорът е разказвал, че фамилията му е живяло в огромна беднотия, само че майка му постоянно е пособия на нуждаещите си. Затова и той е траял активността й.

Сред бенефициентите на фондацията му са университетът " Сент Лорънс ", детската болница в Лос Анджелис, спектакъл Culver City " s Kirk Douglas, еврейската конгрегация в Лос Анджелис Sinai Temple Hom.

View this post on Instagram
A post shared by Danny Stewart (@dannythewildboy) on Feb 24, 2020 at 12:31am PST

Майкъл Дъглас няма да получи нищо от положението на татко си, само че не се тормозим за него - личното му благосъстояние възлила за към 300 милиона $. Затова пък още не е ясно какво ще стане с останалите 10 милиона от наследството на Кърк. Възможно е те да бъдат разпределени сред по-малките му синове Джоел, наследник на Ан Дъглас, и Питър, брат на Майкъл и наследник от предходния брак на починалия артист.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР