Майкъл Дъглас беше обвинен, че е свалил ципа на панталоните

...
Майкъл Дъглас беше обвинен, че е свалил ципа на панталоните
Коментари Харесай

Журналистка разкри как Майкъл Дъглас е упражнил сексуален тормоз върху нея

Майкъл Дъглас беше упрекнат, че е свалил ципа на панталоните си и е мастурбирал пред известна журналистка, заяви Контактмюзик.

Сюзън Броуди за пръв път описа обществено за случая, който съгласно нея е станал през 80-те години на предишния век, когато е работела в нюйоркските офиси на учредената от Майкъл Дъглас компания " Стоунбридж прадъкшънс ".

" Той нормално ходеше необут и носеше синя риза, разкопчана на пъпа “, написа тя за " Холивуд рипортър ", припомняйки си срещите в неговия апартамент и твърдейки, че редовно е била обект на неуместни полови забележки от негова страна. „ Сядах върху жълто канапе в помещението и си водех бележки ".

Броуди отбелязва, че през 1989 година, когато двамата обсъждали концепцията за основаване на персонаж, сходен на Извънземното, работодателят ѝ свалил облегалката на стола си и се свлякъл на пода.

" Той смъкна ципа си и въпреки че продължаваше да се изрича ласкаво за предложенията ми по отношение на имитацията на Извънземното, гласът му се намали с най-малко половин октава “, разясни Броуди. „ Вперих взор в него и видях, че е пъхнал двете си ръце в разкопчания си панталон. Няколко секунди по-късно гласът му стана пресипнал и си дадох сметка, че е получил оргазъм ".

Броуди отбелязва, че неотложно затворила бележника си и напуснала помещението.

" Не промълвих нито дума “, разяснява тя. „ Почувствах се унижена. Стигнах до извода, че той може да прави каквото изиска, тъй като е доста по-влиятелен от мен. Майкъл потегли необут след мен до асансьора, като бе закопчал панталоните и ризата си. След това ми благодари и ми сподели, че съм му помогнала ".

Изявлението ѝ идва, откакто Майкъл Дъглас авансово отхвърли опцията да е тормозил полово служителка.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР