Майкъл Чорни, който бе една от най-влиятелните фигури в годините

...
Майкъл Чорни, който бе една от най-влиятелните фигури в годините
Коментари Харесай

Майкъл Чорни вдига сватба с млада мацка

Майкъл Чорни, който бе една от най-влиятелните фигури в годините на прехода и дърпаше конците на доста процеси, през днешния ден е съвсем пропуснат у нас. В края на 90-те той купи единствения по това време български мобилен оператор – „ Мобилтел “. Беше притежател на футболния отбор „ Левски “, като по негово време тимът имаше най-високия трансферен бюджет, а заплатите в клуба чупеха върхове. Апогеят на Чорни обаче завърши през 2004 година, когато бе изпъден от България, защото в Израел го погнаха за пране на пари. Той даже бе търсен от Интерпол. От този миг следите му се изгубиха. 14 години след напускането на страната, Майкъл към този момент няма проблеми с правораздаването, живее повече от пищно, а напълно скоро му следва да вдигне женитба за знамение и приказ, писа „ Галерия “.

Избраницата на Чорно се споделя Никол Райдмън и е родена в Одеса. Тя е единствено на 32 години и е с 34 години по-млада от него. Работила е като съветник за детски играчки, само че взема решение да се включи в реалити – предаване в Израел, което й донася популярност.

След това си основава личен бутик за първокласни дрехи, лична марка парфюм и е била на корицата на съвсем всички всемирски списания. С Майкъл са дружно повече от десетилетие, откакто се срещат в Израел. Имат две деца – Мишел на 7 година и Ричард – на 4 година

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР