Майкъл Бубле и съпругата му очакват четвъртото си дете. Двойката разкри,

...
Майкъл Бубле и съпругата му очакват четвъртото си дете.
Двойката разкри,
Коментари Харесай

Майкъл Бубле очаква ново бебе

Майкъл Бубле и брачната половинка му чакат четвъртото си дете.

Двойката разкри, че Луисана Лопилато е бременна с бебе номер четири в идния видеоклип на артиста. Видеото към песента " I'll Never Not Love You ", изпратен до TMZ, демонстрира закръгленото ѝ коремче.

Майкъл и Луизана към този момент са горди родители на Ноа, на осем години, Елиас, на шест и Вида, на три.

Най-големият им наследник Ноа беше диагностициран с хепатобластом през 2016 година и артистът анулира турнето си, откакто разбра. Малкият се излекува през 2017 година През август предходната година Бубле похвали сина си в сладостен пост за неговия осми рожден ден.

Той сподели, че " в никакъв случай не е срещал някой толкоз самоуверен като Ноа ". Певецът, който напусна музиката за две години след диагнозата на сина му, сподели, че детето му е неговият " воин ".

" Минаха съвсем пет години. Все още вървим на скенери, изпитваме безпокойствие. Мисля, че той е доста по-добър от нас ", сподели Майкъл, който нееднократно е заявявал, че фамилията му е това, което го прави най-щастлив в живота.

" Хората постоянно ще ви споделят какво би трябвало да вършиме, че децата би трябвало да вървят в това учебно заведение или да вършат това или това, само че оня ден брачната половинка ми сподели: " Майк, нашите деца са най-щастливи, когато всички сме дружно вкъщи като семейство. Така че не ме вълнува какво мислят всички останали. Ще създадем каквото би трябвало, с цел да се случва това благополучие - всички да сме дружно ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР