Майкъл Блумбърг обяви официално кандидатурата си за президент, съобщава европейската

...
Майкъл Блумбърг обяви официално кандидатурата си за президент, съобщава европейската
Коментари Харесай

Майкъл Блумбърг обяви кандидатурата си за президент на САЩ

Майкъл Блумбърг разгласи публично кандидатурата си за президент, оповестява европейската редакция на изданието Politico . 77-годишният някогашен кмет на Ню Йорк, който се самоопредели като центристка опция на Джо Байдън, даде начало на акцията си в онлайн видео, което частично може да се одобри като офанзива против президента Доналд Тръмп. „ Кандидатирам се за президент, с цел да победя Доналд Тръмп и да възстановя Америка, написа Фокус.

Не можем да си позволим още четири години безразсъдни и неетични дейности на президента Тръмп. Той съставлява екзистенциална опасност за нашата страна и нашите полезности. Ако той завоюва различен мандат, в никакъв случай няма да се възстановим от вредите “, увери Блумбърг. Той е един от най-богатите хора в света, притежател на едноименната си компания за финансови вести. Бе кмет на Ню Йорк в продължение на три мандата и през 2014 година бе провъзгласен за почетен рицар от кралица Елизабет II.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР