Майкъл Аугустин, жител на американския град Рейтаун удуши до смърт

...
Майкъл Аугустин, жител на американския град Рейтаун удуши до смърт
Коментари Харесай

Трагедия: Подпийнал мъж сбърка своята къща с тази на съсед и се случи нещо ужасяващо

Майкъл Аугустин, гражданин на американския град Рейтаун удуши до гибел 60-годишния си комшия, тъй като го помислил за апаш. Предявено му е обвиняване за непредумишлено ликвидиране, оповестява Fox4. Майкъл Аугустин се прибирал подпийнал към своята къща, само че я сбъркал с непозната. Той се опитал се да влезе в близкото жилище на 60-годишния Клифтън Кинг, който на собствен ред излязъл, с цел да види кой се пробва да отвори вратата му. Виждайки мъжа на прага на къщата, Аугустин решил, че апаш е влезнал в парцела му. Той блъснал " крадеца " и по-късно употребявал удушаващ захват като в кеча, след което Кинг умрял.


Майкъл Аугустин при задържането

В същото време, Аугустин, който си помислил, че е хванал " нарушител ", повикал полицията. Те пристигнали в неговия дом, където нямало никого, и след известно време достигнали и до къщата, където се разиграла нещастието. Полицаите означават, че килърът е говорел неясно, както и че от него се носел мощен аромат на алкохол.



Според думите на тяхна съседка, покойникът преди този момент е служил в американските въоръжени сили и е деец. Жената означи, че лекарите се опитвали да го върнат към живот в течение на половин час.

Превод и редакция: БЛИЦ




Втора фотография на Майкъл Аугустин при задържането, откакто очевидно е поизтрезнял


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР