Майка, страдаща от силно главоболие, е била погрешно диагностицирана с

...
Майка, страдаща от силно главоболие, е била погрешно диагностицирана с
Коментари Харесай

На майка й е поставена погрешна диагноза МС, само за да открие, че има неоперабилен мозъчен тумор

Майка, страдаща от мощно главоболие, е била неправилно диагностицирана с Министерски съвет, преди да открие, че има неоперабилен мозъчен израстък „ смъртна присъда “.

Сами Рейни, на 29, разви уязвимост в дясната страна на тялото си, болежка зад окото и промени в зрението си през март 2022 година Лекарите от болничното заведение Rivers в Собриджуърт, Хартфордшър, в началото смятаха, че признаците й се дължат на това, че има множествена склероза - положение, което може да засегне мозъка и гръбначния мозък.

Докато беше подложено на следствие за установяване на курса на лекуване за Министерски съвет, ЯМР сканиране в The Royal London Hospital, в Уайтчапъл, откри, че Сами в действителност има неоперабилен глиом на моста през март 2023 година Сърцераздирателно, спомагателни проби разкриха, че лезията в действителност е раков мозъчен израстък.

Оттогава тя е минала шест седмици лъчетерапия, последвана от примитивен курс от шест месеца химиотерапия - лекуване, на което ще бъде до края на живота си. Сами – която е майка на Лео, на шест години, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР