Майка с гигантски цици с размер P твърди, че нахакан“

...
Майка с гигантски цици с размер P твърди, че нахакан“
Коментари Харесай

„Моите цици с размер P карат майките да ревнуват в училище – те се притесняват, че ще открадна съпрузите им“

Майка с великански цици с размер P твърди, че „ находчив “ преподавател я засрамил по време на учебното тичане, че не носенето на сутиен - до момента в който други майки ревнуват, тя може да " хване мъжете им ".

Лайла Кинг постоянно оставя сутиена си у дома заради тежестта на разбиващите си гърди, в това число когато взема децата си от учебно заведение. Но майката на три деца, висока 5 фута и 3 инча, твърди, че учителка, която не е впечатлила, я е „ огледала от горе до долу “ и е споделила, че „ наподобява неуместно “, до момента в който хвърля нескончаем взор към увисналото й деколте.

27-годишната сподели, че това не е първият път, когато притегля вниманието на вратите на учебното заведение, защото постоянно се среща с „ неодобрителни “ погледи от други майки, които се опасяват, че тя ще „ открадне съпрузите им “. Непокорната Лайла, която има гърди с размер 34P, отвърна на удара, като сподели, че не може да помогне на увисналите си гърди и отхвърля да напъха гърдите си в сутиен за ежедневната задача.

Лайла показа видео, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР