Майка реши да последва пиперливата мода в социалните мрежи, наречена

...
Майка реши да последва пиперливата мода в социалните мрежи, наречена
Коментари Харесай

Майка опита модата "Клуб без сутиен" и стана страшно!

Майка реши да последва пиперливата мода в обществените мрежи, наречена "Клуб без сутиен ". Но вместо да разгласява в мрежата фотоси с горнище, което прозира, тя качи свои снимки на които се вижда всичко и провокира вълна от смях, написа в. "Дейли Стар ".

Шегувайки се, че тя е станала член на "Клуба на увисналите цици ", британката призна, че е мъчно човек да се снима секси без сутиен, когато е дал живот на деца. думите ѝ обаче не попречиха на останалите родители да се спукат от смях.


Лора е известна със своите свежи постове във Facebook, в профила си "До коляно в същинския живот ". В най-скорошните ѝ постове, тя признава, че ѝ е мъчно да се причисли към клуба на дамите без сутиени, тъй като нейните извивки към този момент не са това, което са били в предишното.

Вижте по какъв начин други звезди в Инстаграм последваха модата.




Това обаче не е първата излагация на Лора. Преди време тя опита да облече по този начин наречените "порно обърнати бански " на Валентина Фрадеграда.



В момента обърнатите бански са едни от най-секси на пазара. За първи път те бяха показани от италианската моделка през предходната година. Замисълът е подобен, че горнището да бъде усукано, като изложи на показ долната част на хубавите женски гърди.


Лора, с постъпката си, е решила да отговори на въпроса по какъв начин супер секси банските биха изглеждали не на супер моделка от Инстаграм, а на обикновенна жена.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР