Майка публикува видео от охранителна камера пред дома ѝ, като

...
Майка публикува видео от охранителна камера пред дома ѝ, като
Коментари Харесай

Майка показа отвличане на детето си от бившия й съпруг и направи потресаващ разказ

Майка разгласява видео от охранителна камера пред дома ѝ, като от фрагментите се вижда огромен скандал с мъж, за който тя твърди, че е някогашният ѝ брачен партньор и основен проектант на Община Елин Пелин Борислав Кръстев. На фрагментите се вижда безусловно меле, при което мъжът пробва да отнеме от ръцете на дамата малко дете, а различен мъж в последна сметка го взема и побягва.
Сподели с твоите другари
Катерина Игнатова - дамата, пуснала фрагментите и някогашна брачна половинка на Кръстев, твърди, че тя децата и родителите ѝ са подложени на систематичен тормоз, само че институциите си затварят очите. По думите ѝ, от два месеца мъжът държи и другата им щерка, която е на 4 години.
Ето какво написа дамата във профила си във Facebook към видеото:
" От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно принуждение от някогашния ми брачен партньор Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.
Показвам ви по какъв начин на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, до момента в който тръгвахме за рехабилитация с щерка ми, която се възвръща след случай, бяхме нападнати пред дома ни от основния проектант на Община Елин Пелин, " любящ " татко и мой някогашен брачен партньор – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми щерка.
Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми щерка (4 г.). Коментарите оставям на вас! "
От общината показаха пред Actualno.com, че Кръстев в действителност е получил родителските права във връзка с огромната щерка от съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР