Майка предизвика възмущение, след като заведе 10-месечното си дете на

...
Майка предизвика възмущение, след като заведе 10-месечното си дете на
Коментари Харесай

„Ужасна майка“ беше критикувана, че е взела 10-месечно бебе на рейв и след това стене за това

Майка провокира отвращение, откакто заведе 10-месечното си дете на рейв - до момента в който безочливо жигосва сътрудници гуляйджии, които се блъсна в нея, до момента в който държеше бебето. Неназованата майка на едно дете показа разочарованието си в обществените медии и изстена за посетителите, които танцуваха и пееха на събитието.

Въпреки това, нейната хватка с другите присъстващи скоро се обърна, когато онлайн консуматори я подлагаха на критика, че я е довела малко дете на музикалното събитие. Отивайки в Reddit, с цел да изрази недоволствата си, беше ясно, че дамата чака другите да съчувстват на затрудненото й състояние.

Тя написа: „ Само малко увещание, в случай че в миналото отидете на шоу и видите дете или бебе Ето, не ме интересува какъв брой си загубен, имай малко почитание нощес отидох в Zeds Dead тук в Спокейн...и това беше извънредно прекарване, един човек разля питието си върху мен и не спираше да се блъска в мен няколко пъти и най-лошото беше, че бяхме толкоз скупчени, че безусловно не можехме да помръднем.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР