Майка поиска от съда милост за съпруга ѝ, който уби

...
Майка поиска от съда милост за съпруга ѝ, който уби
Коментари Харесай

Абсурд или не - майка поиска убиецът на децата ѝ да не получи смъртна присъда

Майка изиска от съда благосклонност за брачна половинка ѝ, който умъртви петте им деца. Амбър Кайзер сподели пред съд в Южна Каролина, че наказаният за всеобщото ликвидиране Тим Джоунс-младши " не сподели благосклонност към децата ми, само че те го обичаха. "
" Аз приказвам от тяхно име, а не от свое ", добави Кайзер, представена от BBC.
37-годишният Джоунс-младши беше наказан през май за убийството на петте деца на възраст от една до 8 години. Той направил тежкото закононарушение в дома си край град Лексингтън през лятото на 2014 година, съобщи БГНЕС. Съдебно жури взема решение дали килърът да бъде наказан на гибел или на пожизнен затвор.
Амбър Кайзер сподели, че е срещу смъртното наказване по принцип, само че съобщи, че в случай че има опция самата тя би умъртвила някогашния си брачен партньор.
Двамата се развели през 2013 година, като Кайзер оставила попечителството на Джоунс-младши, тъй като той имал добра работа като компютърен инженер, която му носела 80 000 $ годишно. Майката виждала децата си всяка събота.
Джоунс-младши пледира почтен с обяснението, че е психологично болен. Съдебните заседатели не одобриха това пояснение.
През 2014 година Джоунс-младши буен, когато видял 4-годишния му наследник Нейтън да си играе с електрически контакт в дома им. Той умъртвил момченцето, след което решил да удуши и останалите четири деца. Убиецът увил телата в найлон, натоварил ги в джипа си и напразно обикалял покрайнината в продължение на девет дни с труповете в транспортното средство. Накрая изхвърлил телата в недодялан регион на Алабама.
Арестували го в щата Мисисипи, откакто при рутинна инспекция патрулен служител на реда споделил, че " колата му мирише на разложено тяло ".
Защитата на Джоунс-младши твърдеше, че той страда от недиагностицирана шизофрения, от каквато била болна и майка му. Прокурорите изнесоха данни, че килърът е употребявал опиати и се е грижел неприятно за децата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР