Майка от Вирджиния е имала непристойна връзка с близначки в съседство: ченгета

...
37-годишна майка от Вирджиния е арестувана за предполагаемо сексуално насилие
Коментари Харесай

37-годишна майка от Вирджиния е арестувана за предполагаемо сексуално насилие над братя близнаци в съседство, поддържайки незаконна връзка, продължила месеци, след като съпругът й я е хванал топлес с един от съседите тийнейджъри.

Твърди се, че Ашли Уотс е поддържала сексуална връзка с едно от 15-годишните от юни 2022 г., според наказателна жалба, получена от Fox News Digital.

< p>Полицейското управление на Чесапийк получи анонимно обаждане, съобщаващо за хищническата връзка на 22 февруари.

В следващите интервюта съпругът на Уотс каза на следователите, че се е събудил около 2 часа сутринта на 17 февруари, за да открие, че неговият съпругата не беше в леглото; когато провери долу, той я откри гол до кръста и лежеше на дивана им, докато детето се „преструваше, че спи“.

Уотс, който има син приблизително на същата възраст като близнаците, имаше „много близки отношения“ със съседите и е спазвал „политика на отворени врати“, според документите.

Съобщава се, че тийнейджърът е казал на родителите си, че отиде в дома на Уотс, за да пуши марихуана и "охлади, докато не заспи" на дивана им, и той отрече да е имало сексуална активност между тях.

По-късно тийнейджърът казал на баща си, че е имал секс с Уотс няколко пъти, според жалбата.

15-годишният се довери на съсед и каза, че той и Уотс са влюбени според документите. Когато навършил 17 години, каза той, Уотс възнамерявала да напусне съпруга си и да се омъжи за него.

Месеци по-късно, на 2 юли, според наказателната жалба, полицията била извикана на улицата на семействата за физическа разправа между Уотс и майката на близнаците.

Съобщава се, че тийнейджърът е избягал от къщата си, хвърлил е майка си на земята и я е задушил - полицията написа, че е обвинила непълнолетния в удушаване, въпреки че текущото състояние на това обвинението не е ясно.

На или около този ден, каза полицията, родителите на тийнейджъра са съобщили, че е изчезнал.

На 26 юли полицията го е намерила в дома на Уотс около 20 дни по-късно след като махнаха матрак в спалня на горния етаж и го забелязаха да се крие в пространство за обхождане, носейки само боксерките си. Когато бил помолен за самоличността му, той предал на полицията разрешителното си за ученик.

Преди да позволи на служителите да влязат в къщата, според документите, Уотс ги накарал да изчакат, докато тя облече сутиен и изведе кучетата си, за да се облекчат.

Уотс беше обвинен този ден в съдействие в престъплението на непълнолетно лице.

Близнакът на поразения брат каза на полицията, че Уотс също го докосвал по неподходящ начин, му даде чифт бикини и щеше да го покани в къщата си да пуши марихуана.

Както родителите на близнаците, така и съпругът на Уотс са подали заповеди за защита срещу жената, според докладите от местен магазин WAVY.

Големи суми пари, предплатен мобилен телефон и марихуана бяха открити скрити в дома, когато Уотс беше арестуван, според клетвената декларация на съпруга за защита, получена от магазина.

Уотс беше обвинен в три обвинения в непристойни действия с дете на 17 август, но беше освободен под гаранция, според съдебните регистри.

Тя следва да бъде изправена пред съда на 24 октомври и чака изпитание, докато е под гаранция. Уотс е изправен пред до 30 години затвор, ако бъде признат за виновен. Не е ясно веднага дали тя е подала молба или е наела адвокат.

Уотс и нейният адвокат, Хю Блек III, не можаха да бъдат открити веднага за коментар.


< /p>

Оригинален източник на статия: Мама от Вирджиния е имала непристойна връзка с близначки тийнейджъри в съседство: ченгета

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР