Майка от САЩ е взела болезнено решение да прости на

...
Майка от САЩ е взела болезнено решение да прости на
Коментари Харесай

Опустошена майка прости на жената, убила сина й на пътя. Двете станаха приятелки

Майка от Съединени американски щати е взела мъчително решение да елементарни на пияна шофьорка, умъртвила по-малкия й наследник при акцидент на пътя, и разкри, че в този момент я обича и се отнася с нея, като с щерка, написа dailymail.co.uk.

25-годишният Кевин Йейтс от щата Тенеси умрял, откакто е бил прегазен от Латиша Стивънс през юли 2011 година

Майка му Тики Финлайсън е опустошена след гибелта на сина си, само че неотдавна е декларирала пред Би Би Си, че освен е дала прошка на Латиша, само че даже и се сприятелила с нея.

Тя призна, че двете дами са намерили непредвидена връзка между тях и в този момент живеят дружно. „ Започнах да изпитвам обич към нея и другарството ни се трансформира допълнително от това за мен. До момента, в който я усещам като своя щерка. ”, споделя Тики.

Малко след гибелта на Кевин, Тики основава 1N3 , акция за прекъсване на водачите за проба за алкохол, и я популяризира в локална радиостанция, с цел да набира средства.



Тя употребява ефира и като опция да се обърне непосредствено към Латиша: „ Ако Латиша ме слуша, да знае, че й прощавам. ”

Впоследствие двете дами се срещат осем месеца след трагичния случай и Тики удостоверява пред Латиша, че й дава амнистия.  

„ Стояхме двете и се прегръщахме. Викахме дружно, а тя непрестанно повтаряше още веднъж и още веднъж: „ Много скърбя “. Това, което й споделих, е, че ще продължим напред. ”, признава Тики.

Латиша е наказана на осем години затвор, само че е освободена условно, откакто излежава 19 месеца.  



Когато излиза на независимост, тя стартира да живее с Тики.

„ В началото е като всяка връзка, в действителност, когато ставаш другар с някого. Но тогава започнах да изпитвам обич към Латиша и другарството се трансформира в освен това за мен. До момента, в който я почувствах като моя щерка, която обичам. И тя усеща същото към мен, обича ме. Когато не водим акция, още веднъж сме дружно. Пазаруваме, вървим на посетители на по-големия ми наследник, храним се дружно и живеем дружно. ", приключва Тики.

 

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР