Майка от Ливърпул разкрила, че чака няколко седмици, за да

...
Майка от Ливърпул разкрила, че чака няколко седмици, за да
Коментари Харесай

8-годишен син моли майка си да го убие, защото мрази живота

Майка от Ливърпул разкрила, че чака няколко седмици, с цел да получи незабавна помощ за 8-годишния й наследник, който се пробва да постави завършек на живота си и написа самоубийствени бележки. Джак Роган, който има аутизъм, написа бележки с текст: " Желая мама да ме убие " или пък с въпроса: " какво не е наред с мен ". Неговата майка Кери Линъл, на 43 години, също разяснява и още по-смущаващи бележки от сина й като: " изгори ме жив " и " постави ме в гробище ", написа в. " Метро ".

Той също по този начин се опитал да постави завършек на личния си живот с чифт ножици. Майка му го завела в Детската болница " Алер Хей " през октомври, само че лекарите споделили, че няма налични кревати в профилираното звено. Г-жа Линел похвали чиновниците, че са създали това, което биха могли да им оказват помощ, само че добави, че той въпреки всичко е болен.

Д-р Стивън Еделсон: Аутизмът се поддава на лекуване

Майката на Джак споделя, че момчето почнало да приказва за самоубийство, откакто се опитал да се оправи с учебното заведение предходната година.

" Това е ужасна обстановка и просто ме раздира, не мога да му дам това, от което се нуждае ", споделя дамата. " Джак ми написа записка с молбата да го убия и с въпроса кой е той в действителност. Той ми написа и въпроса " за какво съм толкоз неприятен човек " или пък молбата: " апелирам всички да ме забравите ". Тъй като става по-голям, той осъзнава какъв брой друг е светът ", прибавя още Кери.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР