Майка от американския щат Пенсилвания е обвинена в това, че

...
Майка от американския щат Пенсилвания е обвинена в това, че
Коментари Харесай

Американка обеси малките си деца, за да прави секс с кучето си на спокойствие

Майка от американския щат Пенсилвания е упрекната в това, че е умъртвила двете си дребни деца, които са били открити да висят от кучешка каишка в дома си по-рано тази година, оповестява Дейли Мейл.

36-годишната Лиса Шнайдър бе упрекната в понеделник за убийствата. Жестоката жена получи още обвинявания в свирепост към животните, в това число и поради правене на секс с куче.


Арестът на Шнайдър се случи след повече от два месеца, откакто децата ѝ - 8-годишният Конър и 4-годишната Бринли, бяха открити мъртви.

От правосъдната медицина обявиха в понеделник, че и двете деца са били обесени съзнателно.

Шнайдър съобщи пред управляващите, че е заварила сина си и щерка си в мазето в дома им в Олбъни на 23 септември.


Твърди се, че децата били заварени да висят от двата края на провесена кучешка каишка.

Следователите обявиха, че кучешката каишка е била купена в магазин на "Уолмарт " сутринта в деня на убийството. Тя е била провесена от основната носеща греда в мазето. До трупчетата на децата са били открити два катурнати стола.

Медиците, извикани на мястото на нещастието, са съумели като по знамение да реанимират децата и да ги откарат в локална болница. Там те били сложени на животоподдържащи системи, само че три дни по-късно те умряли в границите на 14 минути между тях.

Според управляващите, Шнайдър твърди, че синът ѝ е бил унизен от гамени и е имал мисли за самоубийство. Съученици и другари на детето обаче опровергават тази информация,.

Според Шнайдър 4-годишната ѝ щерка се е обесила, тъй като Конър не е желал да умира самичък.

Също е известно, че Конър е имал кусур, който би му попречил да си надене самичък примката на шията, както и да постави въжето на врата на сестра си.

Рехабилитатор на собствен ред съобщи, че Конър поради недъга даже не е могъл самичък да си завърже обувките. Детето е имало проблем да си служи с дясната ръка.


Твърди се още, че Шнайдър е споделила пред очевидец, че "страда от меланхолия и към този момент не желае да се грижи за своите деца ". В диалог със собствен другар тя споделила, че "вече ѝ е писнало " от децата.

В момента дамата е арестувана без право на освобождение под гаранция. Ако тя бъде приета за отговорна в ликвидиране първа степен, то тя може да получи смъртна присъда.

По време на следствието детективите са научили, че майката е търсила в мрежата "как човек да се обеси ", по какъв начин да се направи елементарно примка и какъв брой време е належащо човек да почине от задушаване. Някои търсения са били направени в деня преди децата да бъдат обесени.

Жената също е търсила епизоди от документалния крими сериал "На мен съвсем ми се размина ".
Докато служителите на реда са разследвали дамата в интернет, те са намерили неоспорими доказателства за това, че тя е правила секс със фамилното куче, в това число и фотоси.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР