Майка остана възмутена, след като учителят по математика на дъщеря

...
Майка остана възмутена, след като учителят по математика на дъщеря
Коментари Харесай

Майка се разгневи, след като учителят по математика пусна смущаващ слух за дъщеря й

Майка остана възмутена, откакто учителят по математика на щерка й пусна „ объркващ “ слух за нея, с цел да й даде урок. Ученичката показа по какъв начин нейният преподавател се е опитал да настрои цялото учебно заведение против нея, когато е била единствено на 14 години – и даже „ незаслужено “ я е провалил по математика.

Всичко стартира, когато тогавашният второкласник сподели усложнен възпитаник нейните отговори на поставената им домашна работа - с цел да може той да ревизира дали е дал отговор вярно, преди да я съобщи. Тя споделя, че той към този момент е приключил домашната работа - само че просто искаше малко информация, преди да изпрати работата си.

Влизайки в Reddit, тя сподели: „ Един ден това момче играч до мен попита дали може да види домашното ми, с цел да може да ревизира отговорите си. Не споделих нищо и просто му го подадох. Учителят ми видя това и изкрещя: " Вие двамата изневерявате ли в моята класна стая. Ще бъдете изключени за това! Махай се незабавно и ще се оправя с теб по-късно. "

„ Опитах се да й кажа, че той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР