Майка нападна служителка в детска градина във варненския квартал Владислав

...
Майка нападна служителка в детска градина във варненския квартал Владислав
Коментари Харесай

Майка нападна служителка в детска градина

Майка атакува служителка в детска градина във варненския квартал „ Владислав Варненчик “. Инцидентът е станал през днешния ден, като потърпевшата жена е получила прорезна рана.

Около 11:00 ч. майката нахлула в детската градина макар пропускателния режим. Когато се пробвали да спрат, тя нападнала служителката. На място били извикани полиция и екип на „ Спешна помощ ”. Пострадалата е прегледана от доктор, като раната й е лека.

Майката е имала спогодба да вземе детето си по-рано от занятия. Тя не за първи път показва нападателно държание, само че за първи път стига до физическа разпра със чиновник, разяснява шефът на детската градина.

По случая е назначена инспекция от заместник-кмета на Варна Павел Попов. В забавачницата са представители на общинските дирекции „ Образование и юношески действия “ и „ Здравеопазване “. Те би трябвало да изяснят и събитията, заради които се е стигнало до случая. За случая е известена Агенцията за протекция на детето, чиито чиновници ще посетят на място фамилията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР