Майка намери дъщеря си в социална мрежа след търсене, продължило

...
Майка намери дъщеря си в социална мрежа след търсене, продължило
Коментари Харесай

Майка намери дъщеря си след 20 години отчаяно търсене

Майка откри щерка си в обществена мрежа след търсене, траяло над 20 години. Хадиджат Хайбулиева от Дагестан считала детето си за мъртво.

Невероятната развръзка на историята е предшествана от огромни премеждия. Жената се омъжила на напълно млада възраст и е била подложена на същински тормоз от страна на свекърва си – тя се отнасяла извънредно с нея, обиждала я, заключвала я в къщата и даже я биела.
Една нощ Хадиджат решила, че не може да живее повече в такива унижения и избягала от вкъщи си, оставяйки новороденото си бебе, брачен партньор и свекърва. Малко по-късно размислила и се върнала да вземе детето си.

Близките на мъжа й споделили, че щерка й към този момент не е измежду живите. Съкрушената майка не съумяла да се сбогува с бебето си, нито разкрила гроба му. Заради това Хадиджат в никакъв случай не изгубила вярата, че детето й е живо.

Започнала огромно търсене. „ Вероятно няма сиропиталище в цялостен Дегестан, което не съм посещавала в търсене на щерка си “, споделя майката. Нейните близки даже считали, че е изгубила мозъка си.
Един ден чудото се случило, откакто тя си направила регистрация в съветска обществена мрежа за търсене на близки. Дъщеря й Халимат инцидентно попаднала на известието, свързала обстоятелства от живота си и фамилната си история и схванала, че това е нейната майка.

Двете си уредили среща и Хадиджат схванала още с първия взор, че пред нея стои детето й. „ Когато хванах ръката й, не желаех да я пущам повече “, споделя изпълнената с благополучие Хадиджат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР