Майка на тризначета направи изповед, която просълзи всички. Историята й

...
Майка на тризначета направи изповед, която просълзи всички. Историята й
Коментари Харесай

Майка на тризнаци направи шокираща изповед, която просълзи всички

Майка на тризначета направи изповед, която просълзи всички. Историята й не е по никакъв начин изненадваща или шокираща. А просто " ориста " на множеството майки, която обаче не всички от тях намират сили да признаят пред света, написа jenata.blitz.bg.

" Преди да стана майка, аз бях незадоволителна, непълна и незавършена. Не можах да забременея сама. Бях безплодна. Тялото ми ме провали. Не бях добра. Когато раждах тризначетата си една не умрях. Първите няколко дни освен, че не ги видях, само че след това не ги и допирах дълго време. Не бях сигурна в себе си. После към третия им месец стопирах да ги кърмя ", споделя майката, която пожела да скрие името си, само че да покаже фотоси от живота си.



" Чувствах се необикновено безпомощна, само че се усещах и несъответстваща като майка. Нямах визия какво да върша и се усещах изтощена от самото начало. Не бях щастлива от себе си и живота ми. Тялото ми се промени трагично. Изобщо не се усещах добре в кожата си, която се бе разтегнала извънредно поради трите бебета, които носех. Дори се чудех: " Съпругът несъмнено към този момент въобще не е притеглен полово от мен ". Не съм задоволителна за него. Не съм красива ", споделя още с болежка майката.

Така пристигнал денят, в който лекарите публично я диагностицирали с постродилна меланхолия и й предписали медикаменти.
 
Въпреки, че медикаментите й работили добре още веднъж пристигнал ден, в който животът още веднъж станал мраче, сив и депресиращ.

" В този ден в действителност се почувствах недостойна майка. Дъщеря ми съвсем се удави, до момента в който бяхме на плаж с цялото семейство. Аз се провалих. Не бях се погрижила щерка ми да е в сигурност ", споделя още майката.



И тъкмо тогава - в най-мрачния ден в живота й тя взема решение да се вземе в ръце.

" Родих три живота. Едва не изгубих едно от децата си и какво...през цялото време единствено се оплаквах. Не! Няма да го върша повече ", споделила си смелата майка и решила оттук насетне да се грижи за децата си, фамилията си и себе си.

" Направих го. Приех минусите си, несъвършенствата си и по този начин станах заслужен човек, майка и жена. Спрете да се съмнявате в себе си. Никой не е непогрешим. Няма съвършени майки, само че всички сме хора - учим се, спъваме се, падаме, само че значимото е да се надигнем и да продължим напред ", приканва дамата, преборила се с депресията и подозрението в самата себе си.

И въпреки всичко значимото е да уточним, че това е една история за " любовта, която има значение ". А тази същинска житейска история е на Дезире Фортен от Калифорния.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР