Майка на три деца разказа как сама изрязала гръдните си

...
Майка на три деца разказа как сама изрязала гръдните си
Коментари Харесай

Майка на 3 деца отряза силиконовите си гърди с макетно ножче

Майка на три деца описа по какъв начин сама изрязала гръдните си импланти, откакто са почнали да ѝ предизвикват дискомфорт. 49-годишна жена нямала пари за повторна интервенция, по тази причина решила да прибегне към самолечение, написа Mirror.
Тоня Росингтън реши да усили бюста си след третото раждане, когато естествените ѝ гърди изгубили формата си. Операцията коства на брачна половинка ѝ £ 2,400 и била осъществена в Брюксел.
Скоро дамата почнала да изпитва дискомфрт и написала на лекаря си, че е депресирана и разтревожена от непознатите обекти в тялото си. В отговор чула, че безвъзмездна интервенция може да се извърши единствено в случай че имплантите са се скъсали или предизвикват мощна болежка.
Тогава дамата реши да не разчита повече на здравната си застраховка и да вземе здравето си в личните си ръце в дословен смисъл. На 16 март тя отрязала силикона от гърдите си, застанала права пред огледалото в спалнята. Преди това дамата изгледала по какъв начин се прави това в YouTube, след което взела макетно ножче.
"Опитах се да се разубедя като си повтарях: "Не бъди луда ". Но в последна сметка се качих горе и застанах пред огледалото. Първо взех решение да ревизира какъв брой ще боли и направих дребен прорез, откакто авансово охлаждих гърдите си с лед ", споделя Тоня Росингтън.
Тъй като при предходната интервенция хирурзите увредили нервите ѝ, дамата не усещала болки в гърдите. Тя първо отрязала мастните тъкани, след това белезите и видяла импланта. В този миг тя инцидентно го пробила с ножа и силиконът се излял от гърдите й.
"Видях импланта и разбрах, че съм го раздрала. Когато започнах да го дърпам, една част остана в ръката ми. И тогава се паникьосах. Силиконът беше на всички места. Когато го извадих, той просто стана на каша ", споделя Тоня Росингтън.
След като съумяла да извади и двата импланта, Тоня отишла в болница, оставяйки на брачна половинка си записка да не се тормози. Жената по знамение се отървала без затруднения, тъй като, съгласно лекарите, сходна интервенция може да докара до съдбовен край.
"Сега всичко е наред. Ще бъда почтена - през днешния ден гърдите ми не наподобяват красиво, защото има доста провиснала кожа. Но в никакъв случай повече няма да потегли да си усилвам бюста. Това беше най-голямата неточност в живота ми ", споделя в умозаключение Тоня Росингтън. И предлага, никой да не се пробва да повтаря това, което направила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР